Kinderboek Teckel Tokkel vanaf september 2017 verkrijgbaar!

TT cover

 

Midden september verschijnt mijn nieuwe boek, Teckel Tokkel, een warm voorleesboek over een jongen van zes jaar die een hondje in het asiel krijgt.  Hij kiest een teckeltje, of kiest het teckeltje hem? Het boek, geïllustreerd door Ina Hallemans, telt 48 bladzijden en bestaat uit 17 verhaaltjes die samen één geheel vormen, maar ook apart kunnen gelezen worden.  Het wordt afgewisseld met weetjes over honden ( welke hondenrassen zijn er, hoe verzorg ik een puppy, enz.)

Bestel het boek hier aan 15.95 euro: 

https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/tokkel/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/defaultSearchContext/media_all/sc/media_all/index.html

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>