toneekdki

Ilses boeken bewerkt tot toneelstuk voor scholen

Vanaf 1 januari 2016 speelt Studio Gekko i.s.m. Clavis een theatermonoloog over de oorzaken en gevolgen van pesten, gebaseerd op Ilses boeken.  Het stuk richt zich op jongeren van 10 tot 14 jaar.  U krijgt tevens een pedagogische bundel voor de eventuele nabespreking van het stuk.  Wenst u een opvoering in uw school of vereniging? Dat kan! U kiest waar en wanneer.  Info en reservaties via info@studiogekko.be

 

Via deze link kan u een artikel over het toneelstuk in Het Laatste Nieuws vinden: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-gent/theater-over-pesten-opent-tieners-de-ogen-a2597583/

 

foto van Kinderboekendag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>